IZD-HeaderIma Zam's Designer



My name: Ima Zam Designer
My Fotopage: http://matdesigner.fotopages.com/
About me: Lot 2506 Kg Tanjung Laboh Tangkak Ledang Johor
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: E-300 , 50D
Canon
Friends:
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
DiN Melaka TaMPiN
Latest entry:+ PROMOTION MID YEAR 2013 +
... TEMPAHAN UNTUK TAHUN / 2013... Pakej Discount 5% hingga Dec 2013 -------------------------------------------------- DiNDON FOTOMedia ( MA 0155684-T ) For Booking > Nama , Date dan Lokasi 8-) DiN > 013 6181855 View this Fotopage entry
Kemesraan
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Musbarina Ahmad Mustar
Latest entry:ORDER BUNGA TELUR CROCHET DRPD CT
Bunga telur crochet, suatu yang istimewa untuk hari bahagia anda..sesuai untuk majlis perkahwinan, cukur jambul, bertunang dll.. Tempoh masa : bergantung kepada kuantiti order Berminat? SMS : 019-2185581 Email : musbarina@yahoo.com View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
TN Pesona Studio Amier Photographer
Latest entry:Liza Kuala Sungai Baru Melaka
Kami telah berpindah ke New Studio no 52-1,Jln CB1 Taman Cheng Bestari Melaka 019-6552022 atau my Facebook Amir Udin Photographer / Amir Udin Photographer II View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:My Baby Boys...
My Baby Boys...... View this Fotopage entry
dinyraof wedding photographer suhaimisabli
Photographer : Suhaimi Editing : Suhaimi tel 0163757466 facebook suhaimisabli suhaimi View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Segala pujian buat Yang Maha Kaya, Yang Maha Bijaksana dan Yang Memiliki Segala Kerajaan dilangit dan dibumi, Allah SWT. Aku bersyukur diberikan pinjaman ilmu yang sedikit ibarat setitik sahaja dari lautan ilmuNYA yang meluas tidak bertepi ini mudah-mudahan membawa keberkatan dan kesenangan bagi aku di dunia akhirat kemudian hari yang akan kekal buat selamanya. aku hanya insan biasa yang banyak kekurangan ini sekadar ingin berkongsi keupayaanku yang sedikit ini bersama insan-insan lain yang sudi jug... View this Fotopage entry
liya n farah
faasha faris
Latest entry:CHOCOLATE 7
UNTUK PERTANYAAN / TEMPAHAN, JANGAN SEGAN UTK CALL ATAU SMS Liya : 012 6873158 Email :- faashafaris@yahoo.com.my View this Fotopage entry
Mohd Shafie Muhamad
Latest entry:Spinning
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Kaca mata
Latest entry:Mari bersihkan sawang
Memang dah lama ...cukup lama aku tak update fotopages ni..Sejak berkecimpung dalam bidang fotopages ni ..nilah satu jangkamasa yang begitu lama aku tak update. Sebab apa?...tah aku pun tak tau. .Gambar berlambak aku ambik..mungkin komputer aku tak "sekuat dulu" dan perlukan "vitamin" untuk menguatkan lagi kekautan komputer aku ni.. Mungkin usianya sudah tak rumaja lagi. Nak "bersihkan " FB ni ialah dengan mengupdatekan saja. Jadi aku upload lah gambar yang yang dah lama terbiar dalam komputer ni ... View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
thabit ahmad
Latest entry:Mahabbah Cinta di Teluk Senangin
Bila semua kerinduan bersatu.... semua rasa seolah menjadi satu... View this Fotopage entry
rindu
Ayah n Mama
Latest entry:Nana Darjah 6-UPSR..
Wajah terkini Nana... :-D Foto2 utk pendaftaran UPSR dan KOKO sekolah... :-> (Via NOKIA E72 and Studio Gembira,S3) Ayah ;-) View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
shima wan
Latest entry: CAMISOLE & PANTY SET
Kepada peminat set CAMISOLE & PANTY SET boleh la buat pemilihan dibwh dgn harga yg berpatutan RM50 per set: Fern Leaf Cami-Set Vanilla Fern Leaf Cami-Set Strawberry Flower Bouquet Cami-Set Leaf Petal Cami-Set Pina Colada Summer Cami-Set Flower Bouquet Cami-Set Materials: Polyamide, Elastane SIZE BUST HIP WAIST S 80 82 – 88 - 90 69 - 75 M 83 85 – 91 - 93 75 - 81 L 86 88 – 94 - 96 81 - 87 View this Fotopage entry
Khadijah Abdul Mannan
Latest entry:Jubah Atie - baru nak update
Salam.. Mata berair mengupas bawang, Bawang disimpan di dalam dulang Walaupun fp lama bersawang, Namun tempahan semakin kencang. Akak ucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Semoga ceria dan bahagia selalu hendaknya. Aminnn.. Jubah Atie berwarna merah bata bersulam riben bukit tinggi memang cantik. Secantik sipemakainya. layanzz... :-> :-> :-> :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) View this Fotopage entry
warna cuff matching with sulam memang cantik
Spirits Photographer
Latest entry:Jom terjah Sahur
Canon EOS 7D test try shut apa lagi... layari sendiri di FaceBook saya http://www.facebook.com/rithauddin atau boleh layari http://blog.extrumedia.com kalau tengah free lah ... layang. For more picture visit my blog and facebook... and blog [dot] extrumedia [dot] com thanks. Ahmad Rithauddin a.k.a Spirits Founder + Principal Photographer Hot line: 012 330 5858 Email: spiritsdin@gmail.com View this Fotopage entry
Rose De Ayu Taiping
Latest entry:Shafiz & Zaiton, Matang,Perak
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Seribu Satu Kenangan
Latest entry:Our New Home
http://1001kenangan.blogspot.com View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
samsi ahmad
Latest entry:Danish's Sports Day
View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
malie mohamed
Latest entry:ROZITA RADZUAN & MOHAMAD HADIL BERTUNANG
View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
shahphoto muar
Latest entry:prewedding
shah 0126659376/0108149376 View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
shooter kay
Latest entry:Ayie & Ain
View this Fotopage entry
Lovely Smocking
Up-date Ni dia prasyarat utk membuat pesanan/tempahan baju smocking :- * Dari segi material/kain dari koleksi saya - 100% cotton, 65%cotton 45%poly pun ada * kalau kain anda sendiri pun boleh - ukuran mesti tepat takut x cukup plak nnti. * tgok pattern2 yg ada dlm setiap page tu..anda tentukan sendiri nk pilih yg mana, warna, saiz pattern boleh di tukar. * deposit sebanyak 20% dr harga baju perlu dibayar utk membuat pesanan. Deposit TIDAK akan dipulangkan sekiranya berlaku pembatalan pe... View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
arie photo
Latest entry:MUS & IZA / 6hb & 13hb JUN 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
abang chantek
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa anjuran ASIAPHOTOGROUP
Alhamdulillah dalam kesibukan menunaikan ibadah puasa, kami berkesempatan juga untuk mengadakan majlis berbuka puasa bersama sahabat-sahabat photographer yang lain. Tarikh : 5hb. September 2009 Lokasi : Satay Station, Kg. Pandan Tujuan kami mengadakan majlis ini ialah untuk mengeratkan lagi tali silahturrahim di antara sahabat-sahabat yang lain....tahniah kepada Fik dan Pie ( ASIAPHOTOGROUP ) kerana mengaturkan majlis ini dengan baik sekali....insyallah majlis perjumpaan hari raya akan menyusul.... View this Fotopage entry
yana dmanja
Latest entry:Fotografi, Aku & Adikku
Assalamualaikum Terimalah beberapa gambar ini untuk tatapan Ehehe lama dah tak hapdet Layannn .... :-D ----------------- Pertama kalinya Yana dapat award. Suka sangat. Cantik sekali award dari http://shahwatie.fotopages.com(Acik Watie) ni. Terima kasih Acik. :-D :-D View this Fotopage entry
ZUL ARIS
Latest entry:MANJA Photography 012-9779496
http://www.facebook.com/MANJAPhotography http://www.facebook.com/MPZul View this Fotopage entry
aishah ramly
Latest entry:AIDILFITRI HAARI MULIA...
Perjalanan pulang ke dungun, penuh ranjau jammed pjg kt exit Gurun. Pagi 2 mmg ada accident pun pah2 kt puncak grik ada accident plak...tp xdela sampai jammed, cuma simpati kt mereka yang terlibat,terkandas perjalanan mereka. muka ceria-meria nak balik ganu la katakan... ni berbuka malam raya...adik-beradik ramai menu nasik ayam, air tangan sape? I ler... pagi raya... Ok, ni pagi raya ke2..td sepupu sepapat, ni baaru gambar kami adik beradik... Mi... View this Fotopage entry
sangperindu lara
Latest entry:The Final Verdict
View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
NatUre ShOOt
Latest entry:contoh2 dekorasi
View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Shaiful Yusup
Harap maklum Kami Sudah berpindah ke www.cmdigitalart.com... Tp laman web masih dalam pembikinan... View this Fotopage entry
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
Roslan Ghazali
Latest entry:kjhkldsfds
View this Fotopage entry
fahd faisal
Latest entry:To Ain & Asri,Thanxs For Everything,Jumpa Anda Di sana.......
View this Fotopage entry
Anuar Mahadzir
Latest entry:Pakej ke Bukit Tinggi, Indonesia
View this Fotopage entry
Mohd Yatim
Latest entry:GU INSPIRATIONS
areteam photography now is GU INSPIRATIONS Official Site: http://www.guinspirations.com.my Official Blog: http://www.blog.guinspirations.com.my View this Fotopage entry
Bunga Hati
Latest entry:keindahan milikNya
gambar ni semua saya dapat dari seorang teman satu masa dulu...dan saya xpasti ianya wujud atau tak..tapi yang saya ingat ianya bukan ciptaan manusia..Allah Maha Mencipta..apa-apa pun mari kita hayati keunikannya...[img] View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Warnahidup Photography
Latest entry:Warnahidup Photography
Terima kasih kerana mengunjungi Warnahidup Photography. Laman ini telah berpindah ke... http://warnahidup.webs.com View this Fotopage entry
sani ahmad
View this Fotopage latest entry
HARI PERTAMA
Eiman Aliff
Latest entry:Bersama eimanaliff jurufoto professional anda.......2009
Di tahun baru ini eimanaliff menyediakan pakej-pakej menarik untuk pasangan pengantin. Buat temujanji dan hadirkan diri untuk melihat sendiri fotofolio perkahwinan... ....................hangpa takkan frust punya............ ;-) Kunjungi G-15, Kompleks Dato' Kailan, Kepala Batas ..............................wow....! seronoknye..kahwen...... eimanaliff PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER View this Fotopage entry
ImsyadZain Photography
Latest entry:www.ImsyadZain.com
Assalamualaikum.. Mulai hari ini, segala entry akan di update di http://www.imsyadzain.com..terima kasih kepada fotopages ni, gambo di sini tidak akan di delete,aku masih lagi guna fotopages ni..walaupun aku dah ade rumah baru tapi rumah lama sentiase akan diingati betul tak... Lepas ni kite jumpe di rumah baru aku yek... Wassalam.. Afrozaini Bin Zainudin ImsyadZain Photography & Design Official Website: www.imsyadzain.com Tel: 017 - 922 4910 Email: zenn_stradlin@yahoo.com Photo S... View this Fotopage entry
uniks studio
Latest entry:TERBARU!!!!!
syarikat kami telah pun mndapt kelulusan daripada pihak berwajib tntang kebenaran untuk mengambil sebarang gambar ang anda tempah... kami juga meminta pandangan dan komentar dari anda untuk memajukan lgi syarikat kami... jika anda ingin membuat tempahan juga di sebalah utara, sila hubungi= KHAIROOL ARIFFIN BIN MUSA di talian 014-2300622 atau 013-6007176.... kami sedia menerima jemputan dari anda.. Anda adalah Harta Kami.... Setiausaha Uniks Studio Photographer Sdn. Bhd. Khairool Ariffin bin Musa. View this Fotopage entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
grafik warna
Latest entry:WWW.AIRDESIGN.COM.MY
::::::::::::::::::::::::::::::::::ANTARA PRODUK AIRDESIGN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SAPA2 YANG NAIK BUKIT LARUT, AKAN DIBAWA DENGAN LANDROVER NI. p/s : aku sendiri pun x pegi2 lagi... he..he.... View this Fotopage entry
Supian Hadi
MOVING please visit us at: shadi3 photography Tel : 012.755.28.29 Blog : hhttp://ekphotography.asia/blogshadie Gallery : http://www.flickr.com/photos/shadi3 Email : supianhadi@ekphotography.asia OR supianhadi@gmail.com Your Wedding Photographer View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
Norazlina Abdol Gani
Latest entry:Mjlis Bertandang :- Hairul+Ina@Kg Nelayan, Kuala Sg Baru, Melaka
Majlis : Bertandang Hairul + Ina Tempat : Kg Nelayan, Kuala Sg Baru Melaka Tarikh : 3 Mei 2009 Photographer : Azleena Female Wedding Photographer Editing : Azleena Female Wedding Photographer View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
hairul abu bakar
Latest entry:Promosi untuk raya
HAIRUL BIN HJ.ABU BAKAR Perunding Seni --------------------------------------- EFOTOSINTESIS STUDIO & GALERI 22-01 Pandan Ria 6 Pusat Perdagangan Pandan 81100 Johor Bahru, Johor MALAYSIA tel : 07 331 3234/ 019 7419 419 skype : efotosintesis email : efotosintesis@yahoo.com web : www [dot] efotosintesis [dot] com View this Fotopage entry
eyeofpixels phOtOgraphy
Latest entry:Selamat Datang!!!!!
Selamat Datang!!! Ini lah rumah baru Que!!!!! Setelah melalui pelbagai peringkat yg sgt membengongkan que :you_crazy: ~ade 4 buah rumah dh que buat b4 ni... :bad_idea: asek x puas ati jgk jek...hehe..akhirnya que dh cuba menetapkn ini la rumah baru que!!!! Insyaallah...hehe Terima kasih sudi menjenguk...& sudi2 la lg menjenguk my FP ni lg ye~ :wave: :bounce_g: :bounce_m: :bounce_b: :bounce_o: :bounce_p: :bounce_flash: :wave: (dlm proses pengubahsuain. :-D :-D :-D :-D :-D... View this Fotopage entry
Awan Dynasty
Latest entry:..................
View this Fotopage entry
Husna Na
View this Fotopage entry
tuai concept
untuk mencari kelainan dan pembaharuan, kami telah berpindah ke http://warnabudakamera.blogspot.com[b] View this Fotopage entry
Hanif Hashim
Latest entry:Entry Terakhir...
Berkuatkuasa hari nie and hari-hari seterusnye... :-> Kami telah berpindah ke... http://blog.soulpixelstudio.com Harap maklum, HanifHashim View this Fotopage entry
Dari Korea
Latest entry:Kami Telah Berpindah
Dapatkan aksesori terkini terus dari KOREA ~ brooch, bracelet, butang baju melayu dan kasut stokin dengan harga yang menarik dari kedai online kami. :-> :-> :-> Tawaran menarik tidak lama lagi sempena pembukaan rasmi kedai kami di www.donnorscollections.blogspot.com View this Fotopage entry
Bang Man
View this Fotopage entry
adisabariman kreatif
Latest entry:BUNTING PENUNJUK ARAH NOR DAN NIKMATUN
View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
terminated account
View this Fotopage latest entry
terminated account
View this Fotopage latest entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016